Finns det ett annat sätt att leva?

walk by the beach

Du har en bild i ditt huvud om hur du skulle vilja ha det men mitt i en stressad vardag verkar det som en fantasi som aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Jag påstår att det alltid finns ett sätt att nå dina drömmars mål. Frågan är om du är beredd att göra de förändringar som krävs för att nå dit hän? 

Kanske behöver du byta jobb, helt säga upp dig, flytta, skaffa dig nya kompetenser, skaffa ett nytt kontaktnät, sälja något, ta ett allvarligt samtal med någon, minska dina utgifter, göra dig av med gamla sanningar om dig själv eller ändra vanor. Om du är som de flesta människor behöver du en stor portion tålamod eftersom vi ofta på ett omedvetet plan motarbetar oss själva i våra strävanden. 

I mitt arbete med Slow Travel Workation vill jag uppmuntra dig till att hitta en livsstil som på ett behagligt sätt kombinerar jobb, ledighet och lärande i en balanserad och energigivande helhet. I sin enklaste form är det bara att ta ut en riktning och ta det första lilla steget.  

En bra start är att du tar dig tid till återhämtning för att kunna stilla dina tankar och gärna utbyta tankar med andra som kan bekräfta dig eller som du kan spegla dig i. Vi kan åstadkomma mycket på egen hand men tillsammans med andra blir det roligare och vi känner oss starkare.  

Att resa på en Workation kan vara det första steget eftersom du för ett tag lämnar dina invanda mönster, miljöer och de människor du brukar ha omkring dig. Det ger nya energi, nya idéer och nya vänner. Här finns den perfekta grogrunden för att så det första fröet till ett nytt sätt att leva.